5 Temmuz 2026, 00:57:33
Dolar 46,8088
Euro 53,5617
Altın 6.277,78
BİST 14.417,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum 29°C
Parçalı Bulutlu
Çorum
29°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 27°C

ÇORUM MARKASI GOLANYA BÜYÜYOR

ÇORUM MARKASI GOLANYA BÜYÜYOR
08/18/2018 18:24
1.844
A+
A-

Çorum’da genç girişimci Ali İlker Tosun tarafından Türk kozmetik sektörüne kazandırılan GOLONYA markası ülke genelinde olduğu gibi Çorum’da da büyük beğeni topladı. Çorumlu genç girişimci Ali İlker Tosun tarafından Çorum’dan ulusal bazda bir marka hayat buldu. Projenin mimarı Ali İlker Tosun, son dönemde ülkemizde yaşanan sorunlarla birlikte insanların yerli ürünlere daha çok destek olmasını beklediklerini ifade etti. Ali İlker Tosun; ”Golonya markasına Çorum’da hayat verdik. Bugün geldiğimiz noktada hem Çorum’da olsun hem de Türkiye’nin bir çok ilinde olsun Golonya satışlarımız devam ediyor. Bu anlamda Çorum halkını markamıza destek olmaya davet ediyoruz. Kurban Bayramında misafirlerini Golonya ile ağırlamalarını bekliyoruz. Şuana kadar satışlarımız gayet güzel bir şekilde artarak devam ediyor.

MİLLİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK ÇORUM!

Türkiye çapında markalaşma hareketimize destek verenlere teşekkür ediyoruz. Şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim ürünümüzün diğer markalardan farkı kokusunun dışında tarzının da esprili ve farklı olmasıdır. Golonya üzerindeki hikâyelerin esprili bir dille kullanıcıya ulaşmış olması bizi diğer markalardan ayıran unsurlardan biri oldu. Golonya’ya gerek internetten gerekse de satış yerlerinden ulaşmak çok kolay. ”Gülümseten Koku” Golonya’yı elinize aldığınızda sizinde gülümsemeniz dileğiyle herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi .

Kurban Bayramı’nda tercihiniz GOLONYA olsun

Bayramların vazgeçilmezi olan kolonyaların satışı da bayrama sayılı günler kala hızlandı. Çorumlu iş adamı Ali İlker Tosun tarafından üretilen GOLONYA markasına çok kolay ulaşabilirsiniz. Çorum’da Adil Kayışoğlu, Hasan Karakuş Kuruyemiş,Hüseyin Karakuş Kuruyemiş, Lebilebi Kuruyemiş, Kardeşler Kuruyemiş, Güneş Gross, Hitit Gıda, Bahçeli Gıda, Quqa ve Şellale Cafe’de satışı yapılırken, internet üzerinden www.golonya.com adresinden de sipariş verebilirsiniz.

YORUMLAR

  1. Serkan dedi ki:

    Bursa’da satış yeriniz varmı varsa nerde yardımcı olursanız sevinirim