Site Rengi

DOLAR 28,8960
EURO 31,4606
ALTIN 1.923,44
BIST 8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum 16°C
Az Bulutlu
Çorum
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 11°C
Sal 12°C
Çar 10°C
escort kizlardiyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzabodrum escort bayanmecidiyeköy escortÜmraniye Escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu yakası escortAtaşehir escortBostancı escortBahçeşehir Escortescort ankaraizmir escorthttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortAdana escortmarmaris eskortgrandpashabetankara escort

2023’DE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2022 yılında Çorum Belediyesi’nin çok önemli işler yaptığını, yaptıkları çalışmalarla Çorum’u hak ettiği hizmetlerle buluşturduklarını belirterek 2023’te daha güzel hizmetlerle Çorum halkına hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

2023’DE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
31.12.2022
93
A+
A-

Başkan Aşgın, yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalarla altyapıdan parklara, yenilenebilir enerji kaynaklarından asfalt çalışmalarına, sosyal belediyecilikten şehir estetiğine yönelik çalışmalara, spordan sanata kadar Çorum halkının beklenti ve talepleri doğrultusunda çok güzel hizmetler ürettiklerini vurguladı. Aşgın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Çorum’umuzda adeta destan yazıyoruz. Gençlerimize, kadınlarımıza, özel bireylerimize, yaşlılarımıza, kısaca toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalar yürütüyoruz. 2022’de gece gündüz çalışarak şehrimize kazandırdıklarımızı, 2023’te de durmadan, yorulmadan daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. 2022 Çorum için çok güzel geçti, inşallah 2023 daha güzel çalışmaların, insanlarımıza daha çok hizmet ettiğimiz bir yıl olacak.” ifadelerini kullandı.

“Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizlerine en büyük motivasyonu”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmaların Çorum halkı tarafından benimsenmesini ve Çorum halkının duyduğu memnuniyetin kendilerini daha çok çalışmaya yönlendirdiğini ifade etti. 2022 yılı içerisinde pek çok alanda yapılan anket ve kamuoyu araştırmasında Çorum Belediyesi’ne ve şahsına gösterilen teveccühün gurur vesilesi olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “2022 Çorum için çok güzel anılarla geride kalıyor. Projelerimizin yaklaşık % 74’ünü tamamladığımız bir yıl oldu. Her şeyden önemlisi de bu hizmetlerimizden vatandaşlarımızın büyük oranda memnuniyetlerini ifade etmesi, yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlerde defaatle hep en başarılı iller arasında gösterilmesi bizi gururlandırdı. Bir araştırma şirketi tarafından birkaç gün önce ilan edilen sonuçlar da bunu tasdikler nitelikte. Türkiye genelinde oyunu artıran 6 belediyeden biriyiz. AK Partili belediyeler içerisinde 7., Türkiye geneli ise 16. Sırada yer alıyoruz. İnşallah 2023’te daha çok çalışacak, hemşerilerimizin talep ve beklentilerini daha çok karşılayacak, Çorum’umuz için daha çok hizmet edeceğiz.” diye konuştu. Dr. Halil İbrahim Aşgın, bir araştırma şirketine göre Türkiye genelinde 2022 yılının en başarılı il belediye başkanları arasında yer aldı. Aşgın aynı zamanda 2019 yerel seçimlerindeki oy oranını anket sonucuna göre artıran 6 belediye başkanından biri oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.