Site Rengi

DOLAR 28,8960
EURO 31,4606
ALTIN 1.923,44
BIST 8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum 16°C
Az Bulutlu
Çorum
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 11°C
Sal 12°C
Çar 10°C
escort kizlardiyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzabodrum escort bayanmecidiyeköy escortÜmraniye Escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu yakası escortAtaşehir escortBostancı escortBahçeşehir Escortescort ankaraizmir escorthttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortAdana escortmarmaris eskortgrandpashabetankara escort

SDS DESTEĞİ YÜZDE 100 ARTTI

Çorum Belediyesi, bünyesinde çalışan memurlara Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) kapsamında yüzde 100 zam yaptı.

SDS DESTEĞİ YÜZDE 100 ARTTI
11.01.2023
74
A+
A-

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, memurlara hükümetin sağladığı zammın yanında 4 bin 120 lira da belediyeden SDS desteği sağlanacağını söyledi. Çorum Belediyesinin yeni hizmet binasında düzenlenen törenle Çorum Belediyesi ve BEM-BİR-SEN Çorum Şubesi arasında yeni Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Törene, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, BEM-BİR-SEN Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Zübeyir Tuncel, Lemzi Çöplü, İsmail Yağbat ve Alper Zahir, belediye birim müdürleri ile memurlar katıldı.“4 Bin 120 Lira Belediyemizden Sds Desteği Alacaklar ”Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni sözleşmeyle birlikte memurların aldığı sosyal denge ödemelerinin yüzde 100 oranında artırdıklarını söyledi. Aşgın, “Bütün memurlarımızla birlikte aşkla çalışıyoruz. Başkanımız ‘Bu aşka birazda maddi bir katkı yapsak, bu dönem biraz daha farklı olsa’ dediğinde önce şunu düşündük. Tüm Türkiye’de mali sorunlar var bunu yadsımıyoruz. Hatta tüm dünyada bu sorunlar var. Belediyemizin para basma yetkisi keşke olsaydı. Bu mali koşullarda dahi yapacağımız çok iş var. Heyecanımız var, aşkımız var, azmimiz var. Başkanımız ‘Başkanım yapalım bir şey’ dedi, biz de ‘Ne yapalım’ dedik. Başkanımızın talebinin de üzerinde sosyal destekle ilgili oranımızı belirledik. Yüzde 100 Sosyal Denge Sözleşmesi hayırlı olsun.

Zaten devletimiz enflasyona ezdirmemek için gereğini yapıyor hamdolsun. Tabi diğer memurlar bakımından ben şunu ifade etmek isterim. Çorum Belediyesinde çalışan memurlarımız devletimizin tüm memurlarımıza ödediği zamlara artı olarak 4 bin 120 lira da belediyemizden SDS desteği alacaklar. Tabi BEM-BİR-SEN bizim için kıymetli bir sendika. Sendikamızın bu mücadelesinin de SDS’nin yüzde 100 artmasında büyük katkısı var. Ben huzurlarınızda sizlerin menfaati ve daha fazla kazanmanız için mücadele eden sendikamızın başkanını ve yöneticilerini kutluyorum” diye konuştu. Yeni belediye binasının da hayırlı olmasını dileyen Başkan Aşgın, “Öncelikle yeni binamız hayırlı uğurlu olsun. Bu bölgenin en donanımlı en güzel işlerinin yapıldığı en çok yapıldığı bu binada belediyenin bir personeli olarak çalışmak gerçekten onur ve gurur verici bir şey. Diğer memurlarımızda tabi çok güzel işler yapıyor ama belediyede çalışan memurlarımız bakın şu parkı biz yaptık, şu bina bizim eserimiz, şu altyapı bizim eserimiz, fakire fukaraya biz hamdolsun devletimizin bize verdiği imkanlarla ulaşıyoruz. Şu proje benim projem. Bu projede bende yer aldım, diyebilen başka bir memur grubu yok açıkçası. Bu nedenle belediyede çalışmak aşkla çalışmak farklı bir ayrıcalık, ayrı bir onur. Bu onuru hepimize yaşatan Rabbimize hamdolsun, şükür olsun.

31 Mart 2019’da göreve geldiğimiz zaman ne vaat etmişsek yüzde 74’ünü tamamlamış olmanın onuruyla, şerefiyle beraberiz. Bu şeref hepimizin şerefi. Bu başarı hepimizin başarısı. Başarımızı sadece hemşerilerimiz arasında değil tüm Türkiye tarafından anılıyor. Adımız yolsuzlukla, hırsızlıkla değil başarılar ve mali disiplinle anılıyor” ifadelerini kullandı. Başkan Aşgın’ın konuşmasının ardından söz alan BEM-BİR-SEN Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın ayakta alkışlanmasını istedi. Şahin, “12-13 yıl önce Çorum Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı ufak bir rakamla başladı. Hayalimizde hep yüzde 100 vardı” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve BEM-BİR-SEN Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin, 2023 yılında uygulanacak Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı. Sözleşmeyle birlikte memurların maaşlarına ek olarak 4 bin 120 lira sosyal denge ödemesi yapılacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.